Supporting Members don't see this Ad. Click here to become a supporting member.

Results 1 to 5 of 5

Thread: Not Secure

  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    5,736

    Default Not Secure

    I deleted that old thread because it had bad attachments on it. If anybody comes across a page or image that is not working or is giving the "not secure" warning, please post a link here and I will get it fixed.

    Thank you,
    Paul (FSHJNKY)

  2. #2
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    5,736

    Default

    Something on the main page is still not secure and I can't find it. Mitch can you run a scan and see if it pops.

    Thanks,
    Paul (FSHJNKY)

  3. #3
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    5,736

    Default

    Nevermind. I found them. Let me know if anybody finds anything else but I think the website and forum are back to 100% secure.
    Paul (FSHJNKY)

  4. #4
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Antrim, NH
    Posts
    541

    Default

    Well done, Paul! All secure from what I can see!
    WAGGLER: 1999 TJ: currently in pieces.
    Build thread
    Member: Team Overbuilt
    Shop Build Thread

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    5,736

    Default

    Quote Originally Posted by mb523 View Post
    Well done, Paul! All secure from what I can see!
    Thanks for your help as well as the help of a few people that sent me PM's with ideas. I couldn't figure it out for the longest time and the domain holder and web host were useless.
    Paul (FSHJNKY)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •